Jet

Jet

Anotace: Když starý žabák vypraví.....

Jet

Na místech jež málokdy spatří slunce,
tam, v malé lesní tůňce,
žije starý žabák Jet,
jež baví celý mikrosvět.

Na malém ostrůvku uprostřed si hoví,
moudřejší než populace soví,
starší nežli nejstarší zdejší strom
a přitom hodný a starostlivý to tvor.

Kolem již se kupí davy
malí cvrčci, ještě mokří z trávy,
ptáci, broučci, celá fůra žab,
tam mezi kmeny kouká i had.

Všichni se tu sešli dnes
ne náhodou a ne jen na pokec.
Až usednou všichni na svá místa,
krásná pohádka bude zase jistá.
Autor Desktop_men, 13.02.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, prokouk jsem to. Ten žabák, to seš Ty, viď?

13.02.2007 20:54:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí