Zimní radovánky

Zimní radovánky

Anotace: Zima je otravná, pokud si ji neumíte zpříjemnit.

Vločka vločku z nebe následuje
Ledový vítr do nížin duje
Ztichlou pustinou uhání vlak
Zřejmě rychlík...je tomu tak

Měsíc se leskne v zaprášené krajině
Kde sníh válí se líně
A bystrým svým okem káně
Pozoruje v dáli stráně

Zamlžená okna jsou neprostupná
Dnes budeš má, nebuď smutná
Dnes dravci povečeří
Směje se ten, kdo nevěří
Autor Ravena Lupus, 02.01.2017
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí