Padají hvězdy

Padají hvězdy

Anotace: Něco si přej.

Podívej, z nebe padá hvězda
Je tomu tak; nic se ti nezdá
Padá k zemi, ty si něco můžeš přát
Třeba, ať další začnou dolů padat

Podívej, druhá následuje ji
Zmizela v nedaleké aleji
Třetí padá, čtvrtá, pátá
Přej si mír a budeš svatá

Podívej, je jich celý vagon
Kup je všechny na paragon
A postav si z nich kapelu
Ať vyhrává u nebeského bordelu

Napni si je na kytaru jako struny
Vyryj do nich kouzelné runy
Vrhej s nimi jako s kostkami
Ať zásobují tě falešnými pravdami

Podívej, nebe padá dolů k zemi
Hvězdy však nahoře visí, zdá se mi
A nebe padá bez nich dolů
Za hřmotu všech durů i mollů

Až to nebe až dolů dopadne
Hvězdy zůstanou samotné
Na ničem zavěšené, opuštěné
Nespadnou, jsou ničemné

Hvězdy totiž padají, kdy chtějí
Čekají na lidi, jež se chvějí
Při pohledu na padající světlo
Jež tmavé nebe rychle protlo

Ale nebe spadne jednou a naposledy
Proto, má milá, nastav svoje hledy
Abys o tu podívanou nebyla ochuzena
Když obloha na tebe bude shozena
Autor Ravena Lupus, 05.01.2017
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí