Zřejmě píseň

Zřejmě píseň

Anotace: Volná inspirace: Poletíme? - Hvězda padá.

Sleduj, moje milá, hvězdy padají
Nebo jenom na honěnou na nebi hrají
Věřím, že až jednou na nebi ty hvězdy nebudou
Poznáš, že tahle píseň je zřejmě o nás dvou

Sleduj, moje milá, pak si něco přej
Hlavně ještě neusínej, ještě mě tu hřej
Protože, až jednou na nebi souhvězdí nebudou
Skončíš jako tamta kráska s hrubou obludou

Hvězda padá, druhá, třetí hned
Na nic nečeká a hned se dala v let
A ty konečně si můžeš něco přát
Já jen doufám, že pochopíš, kdo dnes má tě rád

Sleduj, moje milá, hvězdy padají
Očima z noční tmy na tebe mrkají
To jsou oči, které tady zítra nebudou
Snad se ta tvá přání všechna vyvedou

Sleduj, moje milá, kolik je hodin
Jenom my dva sledujeme zápasy rodin
Které tančí na obloze čardáš daleký
Nic netuší o nahém páru na kraji paseky
Autor Ravena Lupus, 15.01.2017
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí