pRoCHáZkA

pRoCHáZkA

Anotace: V přírodě toulající

Procházka



Procházka sněhová v období zimním
toulání přírodou
po tom já žízním

Krása přechodu horského hřebene
s pocitem svobody
zkoumáním sám sebe

Poustevník masivem naprosto pohlcen
úbytkem kyslíku
k sestupu donucen

Zajíček ušáček po poli běží
procházkou sněhovou
snažím se stěží
doplnit absenci pobytu
v přírodě
kdy dával jsem přednost
mamonu - lopotě
Autor pan Tichý, 01.02.2017
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, bogen, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen si užít té krásné letošní zimy.
Kdo ví, za jak dlouho nás podobná nádhera opět čeká.

02.02.2017 23:39:14 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí