kOuZeLnÉ mÍsTo

kOuZeLnÉ mÍsTo

Anotace: ....

Kouzelné místo


Jdouce po stopách
až na okraj lesa
kdes přebýval hvězdář
a poslední komtesa

Starý plot
rozpadlý dům
železniční vagón
rezavá miska
co patřila snad psům

Kouzelné místo
na kopci v lese
s výhledem dalekým
pasoucím se srnčím
a štěkotem psím
v dáli kdese

Tajemné to místo jest
v noci snad přáním mým
je nechat se
hvězdami vést

V odrazu svitu měsíce
hluboká studnice
prázdná sklenice
a komtesa
na lavici sedíce

To ticho a klid
jak toužil jsem mít
s přírodou spjatý
cítím se
Být
Autor pan Tichý, 06.02.2017
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, Ricarda Haner Lowery
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opojně krásná báseň, či snad možná by to mohla býti i píseň :) Dávám ST

06.02.2017 10:43:08 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí