Podzimní

Podzimní

Anotace: upravená báseň o podzimu :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Bílým plátnem mlha prostřela kraj
na paletě zemi podzim barvy namíchal
umělec nad obrazy tiše dýchal
všemi barvami teď zpívá háj

Smutné stromy s barevnými vlasy
nehnutě stojí mlčky větrem vlajíc
marně , marně na malíře čekajíc
až větvím sundá čepici krásy

Kouřovým mrakům jest do pláče
když podzim listím zemi poházel
hebký závan zimy zvolna přicházel
když krajem zavoní máminy koláče
Autor Petr27, 27.02.2017
Přečteno 499x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, ZILA78, Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí