Březnová náladovka

Březnová náladovka

Anotace: Už se snad brzy dočkáme.

Paní Zima moc se mračí,
k severu své kroky stáčí,
její plány Březen chválí,
už se těší, jak se vzdálí.

Země vzdychla, to je prima,
krutá byla letos zima,
díky, Březne, za tu zprávu,
probudit jdu květy, trávu.

Autor Psavec, 07.03.2017
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Cappp, Donne, Nikita44, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí