První jarní den

První jarní den

Anotace: Dnes oficiálně začalo jaro v 11:28.

Dneska zapěl skřivánek,
pár veselých pozvánek,
jaro on tak uvítal,
dobře si to spočítal.

Jaro je tu vážení,
tohle každý ocení,
zima mizí do dáli,
dlouho už jsme čekali.

Chceme louky vonící,
také stromy rašící,
prostě jarní náladu,
s přírodou vždy v souladu.

Autor Psavec, 20.03.2017
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: Fany, jitka.svobodova, Koralína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí