Lidské maličkosti

Lidské maličkosti

Anotace: Aprílové vzpomínání a toulky přírodou

V lesích nedaleko potoka,
Laňka skáče zvysoka.
Skáče skoro až k nebi,
Takové laně široko daleko není.
Je krása vidět zvíře divé,
Jak svobodně k oblakům poletuje.

Les šumí a vítr větve ohýbá,
Ptáci zpívají, země dýchá.

Čas jako by se tu zastavil,
Takovou podívanou jen tak někdo nezažil.
Ve chvíli jako je tahle,
Přeješ si být znovu dítětem,
Zbaven všech starostí,
Myšlenky plné radostí,
Nikoliv strastí.
V těchto momentech člověku drahých,
Nasávej vůni vzpomínek dávných.
Autor Sajksová, 02.04.2017
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí