Poslední růže

Poslední růže

Anotace: ...

Odkvetlá růže
Ty květe smrti
Nikdo ti uz nepomůže
Od zavrhnutí

Okvětní lístky do černoty se zbarvily
Špatně se te rostlino zbavili
Nikdo ted po tobě netouží
Po te nešťastně skonalé růži

Zbyla nám z tebe polovička
Žádný si tě tu nehýčká
Oživit tebe už nemůže
Jak smutný život bez růže.
Autor Elizabeth_St, 07.04.2017
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, Poetik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí