Jaro

Jaro

Anotace: Báseň o Velikonocích.

Jaro

Jaro už se opět blíží,
slunce na nás z nebe vzhlíží,
nebo bývá za mraky,
půjdu ven a ty taky!


Teď mám jednu zakázku,
uplést velkou pomlázku,
z vrbového bude proutí,
v rukách se mi trochu kroutí.

Začátek se s koncem našli,
na špičku dám rudou mašli,
místo svého košíčku,
nachystám si mošničku.

Támhle vidím velkou nůši,
na zádech mi velmi sluší,
holky,však se nebojte
a v pondělí ahojte!
Autor František Jonák, 16.04.2017
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí