U slunného potoka

U slunného potoka

Anotace: báseň o potoku v přírodě inspirovaný názvem stejnojmenné autobusové zástavky v LBC :)

Sbírka: Po stopách vesnice

U slunného potoka
kde luna koupe svojí tvář
tam zvířata chodí za noci
obdivovat její zář

U slunného potoka
kde v korunách práci švitoří
den usíná a stromy ševelí
slunce se v západ noří

U slunného potoka
vše kolébáno jemným vánkem
i ten potok záhy utichl
když usne sladkým spánkem
Autor Petr27, 29.04.2017
Přečteno 737x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K Ještědu pěšinka
kde je les tmavý
zasvitla vzpomínka
na potok hravý...

30.04.2017 03:54:30 | Kapka

moc pěkné .)

30.04.2017 20:41:27 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí