Poselství

Poselství

Anotace: Pro záchránu světa nemusíme toho mnoho udělat!

Lidé celého světa,lidé této modré planety Země,lidé všech ras a všech možných národů,připojte se prosím,k tomuto poselství i k tomuto mému názoru!

Nejsem známým vědcem,politikem,ani osobností slavnou,přesto vás chci jen oslovit a ukázat vám cestu pro soudné lidi velmi snadnou.

Milióny osobních aut a milióny nákladních to vozidel,svými výfuky denně zkázu kolem sebe šíří,použijme pro cestování elektrických lokomotiv a plyny z aut již více nikomu neublíží.

Dobře víme,že klima planety se otepluje,snažme se všichni prosím,omezovat co nejvíce škodlivé a fosilní to zdroje.Solární kolektory i články galvanické,dejme šanci těmto skvělým vynálezům dřív než bude pro nás samotné i pro tento svět navždy pozdě!

Ledovce tají,hladina v mořích rychle stoupá,kdo si myslí,že to nepocítí,po ničivých záplavách nechápavě na dům vlastní smutně kouká.

Deštné pralesy my lidé bez milosti ničíme,co potom dýcháme ve vzduchu už ani sami nevíme,netvařme se že se nás to netýká,jedovatým vzduchem nám do plic rakovina proniká!!!

Recyklaci podporujme,odpady své kontrolujme,jednoduchou prací pomáhejme přírodě i lesům správně odvedenou recyklací.Na jaře slova má si připomeňte,jen jeden stromeček zasadit do lesní půdy pěkně dejte,tisíce nás lidí,tisíce to nových stromů,co ještě více chceme k tomu,jak ochránit tu naši krásnou zelenou přírodu.

Také příroda vodu k životu svému potřebuje,ani moudrý člověk nemůže žít bez tohoto životadárného zdroje.Čistou sladkou vodu musíme my lidé na světě píti,chraňme všechny vodní prameny a dobře se nám bude žíti!Potokům,řekám,i mořím naslouchejme,voda je vždy nebezpečný živel,přesto vodu uctívejme.

Nedejme se oklamat něčí reklamou,uchraňme si naší mysl,ať ji máme navždy svobodnou.Milujme rodinu i své blízké,mějme rádi vše co nazýváme že je lidské.Budoucnost naši nikdo neznáme,pravda je taková,že bez ochrany přírody jen utrpení lidstva všichni brzy poznáme.

Doufám,že poselství zde napsané vás ze spánku dlouhého konečně probudilo,a z černé tmy světlo života i naděje se k vám zas o něco málo přiblížilo.Předat celému světu,lásku,štěstí,úctu,ale i pochopení,to bylo mým velkým cílem,snad to všichni oceníte a změny k lepšímu co nejdřív u vás doma pocítíte!!!
x+
Autor Waldemar, 16.02.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Manifest dobrej,můžu se ztotožnit s každým bodem, takže tohle ber jen jako přátelské rýpání, přesto k zamyšlení:
převést dopravu na koleje - ano, ale elektrika je taky drahá a nečistá...
Recyklace je důležitá, ale důležitější je odpady nevyrábět...
Kácení pralesů- kritizujeme druhé za to , co jsme sami provedli Evropě a co nám samotným přineslo "vyspělost a blahobyt"...
atd.

24.02.2007 14:58:00 | Pe&Pa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí