Džungle

Džungle

Anotace: Sny jsou někdy hrůzostrašné.

Do džungle já vydám se,
ani se moc nebojím,
s Tarzanem snad potkám se,
trochu strachu ustojím.

Podívám se na liány,
Tarzan džungle ochránce,
omotané kolem Jany,
to je ale romance.

Pomalinku velký nádech,
strach má někdy velké oči,
něco leze po mých zádech,
na záda mi pavouk skočil.

Proti mně jde rodinka,
v předu velký vůdce goril,
má poslední hodinka,
záda pot mi věru polil.

Had,anebo hadice,
vážně nic to neznamená,
těch se bojím nejvíce,
beru nohy na ramena.

Divoké já neznám zvíře,
na ruce se chlupy ježí,
možná jenom na papíře,
slepice už za mnou běží.

Krokodýl mě kousnout chtěl,
tímto bych se nechlubil,
velké štěstí,fakt jsem měl,
ženu při tom probudil.
Autor František Jonák, 18.06.2017
Přečteno 390x
Tipy 1
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zrovna jsem se podobnou džunglí brodila:-))

19.06.2017 19:40:06 | střelkyně1

Doufám,že taky jen ve snu.

21.06.2017 20:34:50 | František Jonák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí