Hříbek a muchomůrka

Hříbek a muchomůrka

Anotace: Hříbeček se zamiloval.

Muchomůrku hříbek zdraví,
kavalír on je to pravý,
obdivuje štíhlou nožku,
též i třásně chválí trošku,

Jako k dámě se k ní choval,
velice ji imponoval,
prostě jak to jinak říci,
on v ní viděl krasavici.

Muchomůrka, dík své kráse,
cudně nyní červená se,
za chvíli je pak zděšená,
vždyť ona je přec zelená.
Autor Psavec, 13.08.2017
Přečteno 655x
Tipy 4
Poslední tipující: MARKO, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) :) :)

15.08.2017 19:26:25 | MARKO

Krásné. Taková slabikářská Poslední večeře páně.

13.08.2017 22:08:33 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí