Příchod jara

Příchod jara

Anotace: Reakce na procházku, jež jsem absolvoval jednoho krásného dne...

Řada malých stromků stojí
rostou támhle vzadu
větvemi se s nebem pojí
radují se v sadu

Dlí tam bláto na cestě
brzy bude suché
slunce svítí nejistě
však není bezduché

Slabý větřík lehce chladí
prohání se polem
suchou trávu něžně hladí
vane všude kolem

Čas pomalu běží
slunce zvolna zapadá
jaro ještě leží
ale zima upadá.
Autor Husky, 18.02.2007
Přečteno 651x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

super báseň, předtvuju si to přímo před očima

21.02.2007 14:23:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí