Říjnové dny

Říjnové dny

Touláme se někde v říjnu.

V čase pochmurných týdnů.

 

Mám dost dřeva do svého krbu.

Zvu tě, když přijdeš rád budu.

 

Venku již vládnou studené dny.

Jsme jiskrami mezi těmito zdmi.

 

Sedíme spolu nad teplým čajem.

O každé tvoje slovo mám zájem.

 

Vítr se krutě opírá do oken.

Stromům je největším sokem.

 

Slunce to vzdává, něco se mění.

Našim štítem nechť je snění.

 

Venku zavládnou ledové dny.

Nikdy tak mezi těmito zdmi.

 

Sedíme spolu nad teplým čajem.

Nebýt sám je tím největším darem.

Autor Lajtwing, 12.10.2017
Přečteno 587x
Tipy 2
Poslední tipující: Petr27, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné :)

02.07.2018 20:09:46 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí