Kamarádi z osady

Kamarádi z osady

Anotace: Báseň o setkání na vandru :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Pod koňskými kopyty se víří prach
právě přijíždejí kamarádi na osadu
aby zde započali svůj první potlach
ve Skalistých horách u čistého vodopádu

Lesy temné, jak vraní pírka
kteří jen volnost nebe mají
k odpočinku pod jedlí stačí chvilka
krásu a zpěv v osadě dlouho vnímají

Stále zelené údolí je romatické
skví se na protějším břehu
jak drahokam zasazený do klenotu
pod širákem je nic nevyruší z noclehu

Kamarádi z Osady nechtějí místo zradit
chtějí zde navěky zapustit rodinné kořeny
kolem ohně chtějí znavené tělo usadit
všichni jej sledují jako cudné ženy
Autor Petr27, 13.10.2017
Přečteno 444x
Tipy 1
Poslední tipující: Pétík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

26.11.2017 16:08:55 | Pétík

Díky :)

26.11.2017 21:14:58 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí