Roční období jinak

Roční období jinak

Anotace: Jak ho vidím já.

Jaro je mladá dívčina,
jež mnohé lidi svádí,
ač její život začíná,
tak stále kvapně pádí.

Léto je žena vyzrálá,
zdobí jí krásné vnady,
občas je kapku nestálá,
tohle jsou její vady.

Podzim je hodná babička,
co nachystala dárky,
ať bohatá či chudičká,
ráda plní pohárky.

Zima je chladná stařena,
bílá jí velmi svědčí,
že bývá zlá, je nařčena,
však to jsou plané řeči.



 
Autor Psavec, 23.10.2017
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: snupicek, Květka Š., Fany, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoduše hezky jsi to napsal :-)!

24.10.2017 10:53:48 | Fany

...moc hezké všechna roční období věnované ženám.
Mohou být i mladé i staré, ale každá z nich své kouzlo má.

23.10.2017 14:02:37 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí