Podzim

Podzim

Anotace: Pro dnešní den

Přichází plný barev,
v kloboučku pírko má,
čiperný,s silným dechem
Pan podzim to je pán.
Proběhne po zahradě
stromů se dotýká
a strom je náhle plný barev,
pod sebou plody má.
A kouzlí,má závod s časem,
šípků se dotýká,po lese běhá,
a v jeho stopách pak houbař něco má.
Po polích fouká
a listí jako rázem ze stromů opadá,
usíná,lehá si jako dítě u své matky,
ještě ji chvíly objímá.
Autor lesní víla, 28.10.2017
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí