Podzimní

Podzimní

Anotace: Autorka fotografie: Olí Zárubová, skvělá chomutovská fotografka s citem pro okamžik :-)

Sbírka: Básně Nebásně

Podzimní

 


Tam, v krásném severu,
vprostřed lesa
kde blankytná nebesa
domovem jsou Slunci.

 

Vede krásná cesta
v podzimním hávu oděna,
na níž tichem je ozvěna
a svět tu poznal klid a mír.

 

Se i městský člověk
bez bázně a hany,
přírodě k nohám sklání
a jedním ze stromů
přál by si, se stát.

 

 

Autor Miro Sparkus, 01.11.2017
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí