Horská řeka

Horská řeka

Anotace: Báseň o řece v horách :)

Sbírka: Jizerské ozvěny

Když žízní máš popraskaná něžná ústa
našla si čirý pramen horské řeky
jenž na svém místě ještě zůstal
zatímco pokračujeme v cestě naší štreky

k té řece ukryté vysoko v horách
chodili jsme potají zapíjet smutek a žal
vždy trochu vody uvízlo v našich čutorách
aby pěší výlet nikdo z party nevzdal

Buď mojí kapkou v řece nadějí
kéž bych byl průrvou v níž voda odpočívá
ač dávno dospělý přec zázraky se dějí
tvé tělo na mém lahodně spočívá
Autor Petr27, 01.11.2017
Přečteno 613x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Peťo moc krásné...ano, zázraky se dějí denně! Moc ti je přeji.

02.11.2017 07:20:32 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí