Tajná smlouva

Tajná smlouva

Anotace: Další opoziční smlouva.

Zoubek chystá velké plány,
velitel je domobrany,
vycvičil si vojsko myší,
už se hrnou ze svých skrýší.

Hole, klacky s sebou mají,
do boje se ihned dají,
kočka, co je ráda chytá,
dozajista bude zbitá.

Před přesilou kočka mizí,
myší vojsko úspěch sklízí,
bezstarostně spíž teď plení,
nepřítel už tady není.

Na zápraží kočka leží,
kolem ní zas myšky běží,
tajná smlouva tady byla,
proto žádnou nechytila.

Autor Psavec, 06.11.2017
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Zasr. romantik, piťura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni chtějí být v opozici, ale taky u lizu. A teď jim dochází, že obojí nejde. Ještě se dovíme věci ...
Za Tajnou smlouvu ST*

06.11.2017 22:13:50 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí