Pod kopyty stád

Pod kopyty stád

Anotace: báseň o koních

Sbírka: Po stopách vesnice

Bělavý sníh tančil pod kopyty stád
Huculských koníků jenž se pasou za plotem
nikdo je nebude mít tolik rád
aby žily s pasoucím se skotem

Pod kopyty stád mokrý sníh bředne
o svatém Tomáši
který zimu odnáší
Hřebec se pase na lukách ve dne

Pod vrstvou sněhové peřiny nic neroste
můj kůň si však vždy trávu nalezne
ač zdá se vám to nyní prosté
vše jen díky mé lásce líbezné
Autor Petr27, 22.01.2018
Přečteno 593x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí...krása

23.01.2018 06:40:52 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí