Podzim

Podzim

Anotace: .....

18.10.2013 v Brně

Podzim

Podzime jemný
přec tak chladný

podzime něžný
přec tak trpký

podzime krásný
přec tak hnusný

podzime
plných změn a krásy
kdy ze stromů listí padá

listím hrajíc všemi barvami
počasím chladným
sluncem nepříliš teplím
přesto příjemným na těle

podzime
sychravý
chladný a děsný
plný teplotních změn
studených a chladných rán
až po chladný déšť...

podzime
již brzy skončí čas tvůj
kdy zima zaklepe na dvířka
a ty nás opustíš
Autor JarekBrnoCz, 27.01.2018
Přečteno 457x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí