Tajemství lesní cesty

Tajemství lesní cesty

Anotace: .

 

Sluneční kořeny prosvítají
dokonce i svítáním
v tajemství lesní cesty

Jeden strom o druhém ví
v tajemství lesní cesty
vítr rozfoukal jehličí
až za vesmír
a vysoko nad stromy

doteky kůry
reklama na nebe 
ptáci v zobáčcích
nesou jeho rám.

Autor 8Zdenek, 05.04.2018
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi krásná, četla jsem několikrát .-)
..ST..

05.05.2020 21:20:04 | Jaruška

První dvě strofy se mi moc líbí.

05.04.2018 15:50:45 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí