PAMATOVÁNÍ

PAMATOVÁNÍ

Anotace: .

 

Když vítr korunami třepe
tak větve jsou tepnami nebe.
Čmelák v letu drží se při zemi
Bzučí když prolétne ostružinami.

Ten co tu šel 
možná věděl,
že něco nového začíná
se starým světem

křídla drží se andělem...

Duchové přečkají noc
klesnou na zem
Duchové přečkají noc
když jsou mrazem.

Autor 8Zdenek, 08.04.2018
Přečteno 379x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí ST :-))

09.04.2018 09:02:32 | Iva Husárková

Já chtěla dneska jednoho fotit a schoval se mi do loňských trav, tak nevím...

08.04.2018 22:28:07 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí