Při bouřce

Při bouřce

Anotace: atmosféra při bouřce

Sbírka: Po stopách vesnice

Při bouřce celá zem duní
hromy jsou,jak rány z pušky
lovecký pes stál věrně u ní
celou noc hlídal dům mé družky

Bouřka v lesích zvěř plašila
blesky jsou majákem u měsíčku
díru v obloze pak umně zašila
vítr pak luně utřel slzu na víčku

Při bouřce vítr prudce dul
stromy se ukláněli jak před králem
bílý měsíc po nebi volně plul
přitom si zacpával uši před kraválem!
Autor Petr27, 09.04.2018
Přečteno 469x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí....moc hezky!

10.04.2018 07:03:53 | Anděl

díky :)

10.04.2018 20:45:15 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí