Jsem pánem České přírody

Jsem pánem České přírody

Anotace: báseň o přírodě

Sbírka: Po stopách vesnice

Jsem pánem České přírody
rád se toulám v jejím paláci
které po vlasti staví podél vody
k samým štítům hor kde knízdí ptáci

Ach,jak vážím si tebe matko přírodo
navěky budeš žít, mé srdce bránit
až procházet se tebou budu
nechci duši stromů,luk,strání ranit

Chci být pánem české krajiny
Ve tvém lůně se cítím bezpečně
jako nenarozené dítě v teple
budu dál snít o krásné slečně
Autor Petr27, 12.04.2018
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, Anděl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Péťo nádherná. ...

27.01.2020 22:51:02 | Jaruška

díky :)

27.01.2020 23:06:21 | Petr27

Petí...moc hezky:)

13.04.2018 06:39:06 | Anděl

díky :)

15.04.2018 11:29:16 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí