V mé duši kvete máj

V mé duši kvete máj

Anotace: báseň o dětství

Sbírka: Po stopách vesnice

V mé duši kvete máj
jest plný kvetů, lásky
kdesi tiše večer šumí háj
a na louce blednou sedmikrásky

V mé duši zraje plod
za dne paprsky ho hřály
kadeřavé větve chránily ho od slot
pod stromem si děti vždycky hrály

V mé duši roste hloh
každým rokem jsou větve blízko nebe
v nich se houpal malý hoch
bez maminky však jeho duše zebe
Autor Petr27, 06.05.2018
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí