Stříbrné pramínky

Stříbrné pramínky

Anotace: baseň z lesa

Sbírka: Po stopách vesnice

Z lesa vytékají stříbrné pramínky
místího potůčku jenž chrání dřevěná stříška
jak nenarozené děti čekající u maminky
až přijde čas opustit domov teplého bříška

Hvězdy za tmavých nocí nedohlédnou na dno
i luna se v chladných vodách tříští
ač, neříká se to tak snadno
objeví se znovu, ve chvilce příští
Autor Petr27, 10.05.2018
Přečteno 469x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí....úplně to vidím......krásný.

11.05.2018 13:55:17 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí