Purpurový květ

Purpurový květ

Anotace: inspirováno pobytem v zahradě u jedné paní

Sbírka: Po stopách vesnice

v zahradě právě bdí den květnový
Na keři snad svojí krásu uchová
hned zítra oběvil se květ nový
když mezi listovím září barva purpurová

Kvete vždy zjara ve stejném čase
aby svou krásou dělal radost včelám
které by létaly u nás na terase
na zahradě proto nový úl jim udělám
Autor Petr27, 25.05.2018
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí