broučči par

broučči par

Anotace: Broučči par

Hovnival válí před sebou kuličku na cestě potká krásnou berušku...láska na pohled první hned se jí klaní...dovolte mi krásná paní představit se vám jsem mladý brouček hovnival...moc mě těší ráda vás poznávám jsem beruška sedmitečná štěstí rozdávám...celý den litam si sem a tam můj krásný život na krovkách...to ja jen válím a válím nikdy ani chvílí nezahálím...moc se mi líbíte můžu vás pozvat na schůzku na romantickou procházku...
Po vršcich lučnich květů nikdo nás nepozná neřekne jste vážně zvláštní broučči pár
Autor kikin87, 27.06.2018
Přečteno 263x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí