Podzimní déšť

Podzimní déšť

Anotace: I město, jakož to lidský výtvor je součástí přírody.

Jde sám.
Jeho tvář se chmuří černí nebe.
Tělo se chvěje nárazy větru.

Co krok,to světlá stopa.
Kousek čistoty v prach města.
Jde sám.

Co krok,to kapka.
Co kapka,to slza.
Stékající po tváři města.
Autor pem, 22.02.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahojky,moc se mi líbí i když je starší a dobře ji znám,těším se na další...

22.02.2007 19:36:00 | Nefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí