Pavoučí dilema

Pavoučí dilema

Anotace: Pavouci to nemají lehké.

Pavouček chce milování,
strach mu ale tuze brání,
kdo podlehne sexu touze,
nežije pak příliš dlouze.

Pavoučice v okamžení,
milence na jídlo změní,
smutný konec, věřte tomu,
velký nevděk, u sta hromů.

Samečků se sešla rada,
všechny děsí podlá zrada,
pokud zachránit chceš žití,
mít rád muže není zbytí.

Autor Psavec, 07.08.2018
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Jeněcovevzduchukrásného, Anděl, bogen, Frr, Víťulka, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stejně tak to mají muži,
čím dál víc se v párech druží.
Nyní už to, ale chápu,
proč je tolik teplých chlapů.
Muž si ženu nebere,
má strach, že ho sežere!

07.08.2018 18:36:26 | Víťulka

:)

07.08.2018 17:29:05 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí