Vyplé plátno mysli

Vyplé plátno mysli

Anotace: Plenérové zastavení, ve tvoření a budoucnosti, přání v přítomné bujení slávy mysli.

 

Krůčky
Skalapněné smůly
Ve vzplynutí z mrazem
Čiré horské řeky

V houští
Vřišťí Jeleni v říji
Povyk nad začínajícím podzimem
Přivolal i umělce
Do kruhu ohně

Kde zažehnul tvůrčí čas
K plození nových děl
K majestátnímu
Simpóziu uvnitř srdce

Kde chrám klidu zavládl
V temtotách chaluh

První tahy mysli
Na čerstvě vyplá plátna
Další nové směry
A v duši zavládne mír

Tento rok bude/je vydatný
Vděk vesmíru a nejbližsím duším.

Autor MiMiKa, 18.09.2018
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí