Červen

Červen

Anotace: ...

V obležení motýlích křídel
Sosám sladkou pachuť jejich těl
Jako mávnutím se rozletím
V oblaku prachu
holubích per

Na vyhřátém betonovém plácku
Rozloženy všechny údy
sajeme sebe – sladké plody
Žene nás životem
nutkavost skutků

Tak nějak než se zatáhlo
A první kapka dopadla na vyschlou kůži
odpočívající v objetí Nymphalis
Podívej se do těch očí
Uvidíš blaženost smrti
Vystrašen bolestí
hlavu skloň
A pros zemi

Lepkavá šťáva opadaných třešní
vytéká zpod dlaní
A Babočky se snesly na hnijící nachový kvas
věčnosti
Autor Vladana, 24.09.2018
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Nevratný obal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí