Jestli se to smí

Jestli se to smí

Anotace: poema babího léta


Jestli se to smí...


Řekni, jestli se to smí,
jestli se to může,
zůstat ještě chvíli
a utišit tvůj pláč.

Ať se dlouhé trápení,
změní v sladký mámení 
však ty to dobře znáš...

Navlékat na nitku korálky,
házet psaníčka do schránky,
smáčeti se deštěm,
obarvit se duhou,
skákat z louží do dálky.

Tak řekni, jestli se to smí...

 

Autor Dominik Plesr, 11.10.2018
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: breberkar, Jeněcovevzduchukrásného, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se musí! :-)

11.10.2018 18:49:34 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí