Pod sluncem v Trnavě

Pod sluncem v Trnavě

Anotace: Krátká reflexe ze Slovenského města.

 

Pod lístečky,

ctouci oblohu,

dech,

jazyky,

mysl, 

úsměv dívky v kavárně,

bábovka,

latte machiato,

myšlenky na lásku,

na její dech,

na trans,

jež vyvolává chvění,

paprsky pod víčky enstaze,

zaplněný plodný obzor,

ticho slasti nesmirne,

obzory a rozloučení,

horouci plameny tvé duše,

laskavé jméno pricesti nebes,

a mléčná pěna vesmíru

a oči rodiči se ve tmě,

oči jednoty jež jsou v nás součástí.

 

 

Autor Happyyz, 15.10.2018
Přečteno 207x
Tipy 2
Poslední tipující: MiMiKa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí