Vítr se dere

Vítr se dere

Anotace: Vítr se dere pod kabát...

 

Vítr se dere pod kabát
musíme oseň vážně brát
ve vzduchu už je cítit sníh
a mně ztuhl v ústech smích.
 
Větřisko zas škube stromy
tak další pán na holení
stačí vystrčit nos ze vrat
a hned budeš kosu klepat.
 
Chladný van břinká do plotu
zas rozeznívá zvonkohru
ladí ty svoje píšťaly
aby správně pískaly.
 
Telegrafní sloupy hučí
podzimní fujary zvučí
my se zimy nebojíme
my se na ni připravíme.
 
Rukavice i ušanka
a taky vesta s beránka
též tlusté svetry s jelenem
to vše na sebe navléknem..
 
Až nám vleze mráz pod kabát
budeme se mu pěkně smát
ve vzduchu je už cítit sníh
tak ať nezmrzne v ústech smích.
 
Autor milda0043, 27.11.2018
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mě ztuhl v ústech smích.
- má to být: a mně ztuhl v ústech smích

27.11.2018 17:44:12 | Rebejah

Aha,chybka.Dík,opravím.

27.11.2018 18:40:49 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí