Tajemství v korunách

Tajemství v korunách

 

Komu asi prozradí koruny stromů,
co drozdi, skřivani říkají tomu?
Že je tu doba zlá, nikoho nešetří,
dne rychle ubývá, chladné je povětří.

Přijde hlad, nastane tíseň,
smutná pak bude ta jejich píseň.
O tom, že bojí se o svoje životy,
až kraj zbarví se do bílé temnoty

Koruny chvějí se, není to zimou,
i ony bojí se, že brzy zhynou.
Pil slyšet kvílení, osud je takový,
o ptačím trápení nikdo se nedoví.

 

Autor kekebreke, 31.01.2019
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké a líbí. Kolikrát si taky říkám... třeba. Jak a kde umírají ptáčkové?

31.01.2019 21:08:13 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí