Vztah

Vztah

Anotace: (0)

.
Nejbližší hvězda je vzdálena
na odpadky máme čas
Mráz je pod prstem ruky která
zvedá pochodně
..Nechci nic od něj

Trochu toho příkoří na planetu
roztopím sazemi
Z mostu prší květy gerber
Nevěř že zahoří nevěř
Tropické anekdoty ze severu
Neseberu v řece špínu
Po povodni písek mezi palci
..Nechci nic od ní
--
Hvězdy válčí.
.
.
Autor Now, 14.02.2019
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Mt. Blanc
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

16.02.2019 19:57:00 | Now

Verše na vícero čtení. Rád jsem přišel.

14.02.2019 14:25:21 | šerý

pěkné moc, Kočárku..
;-)

14.02.2019 11:34:58 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí