přicházím

přicházím

Anotace: Přicházím

Vysvitlo sluníčko
to jaro volá
Pomalu přicházím k vám
zvolejte hola hola

Vyčkejte chvíli už se bližim
kručkami pomaloučkymi
než se otočite
před okny budu
zas vše bude vonět a kvést
jsem jaro a přicházím pomalu
Autor kikin87, 16.02.2019
Přečteno 253x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už je to ve vzduchu...

16.02.2019 10:39:58 | Kapka

Počkej, nespěchej, zima ti ještě ukáže zoubky!

16.02.2019 08:46:32 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí