bezčasé proměny

bezčasé proměny

Anotace: ...

bříza má dlouhé vlasy

z bezčasí do bezčasí

chtěla bych potkat zahradníka

který jí ve větru

copy splétá

 

ona jimi pohrdá

 

jak rozevlátý nezbeda 

z bezčasí do bezčasí

rozpouští své dlouhé vlasy

 

možná v tom ladném pohybu

láká nás v zastavení

zda bezčasí je a nebo není

 

kdo maluje ty úchvatné obrazy

v nichž větvoví břízy nic nezastaví

nebo mi kdosi chce zašeptat

 

nespěchej

vše ve chvíli 

náhle 

znovu kamsi

 

(z)mizí

 

Autor zdenka, 17.02.2019
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Kubíno, Jort, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pořád fotím břízy...

18.02.2019 17:01:50 | Philogyny

to mám radost ... úsměv.z

19.02.2019 20:23:43 | zdenka

Mívá i vrba dlouhé vlasy
s pokorou k hladině skloněná
vcházím bez spěchu do bezčasí
krásami všech STromů mámená...

17.02.2019 23:19:39 | Kapka

mockrát děkuji ... za Tvé odezvy ... úsměv.z

19.02.2019 20:24:47 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí