Tam kde slunce večer zapadá

Tam kde slunce večer zapadá

Anotace: jedna romantická

Sbírka: Matčiny oči

Tam kde slunce večer zapadá
za horu vysokou jako věž
nemůžem tam vyšplhat, co tě napadá ?
přesto po soumraku mé srdce utěš

Luna se za mráčky schovala
zatímco slunko už za kopcem leží
ty nemůžeš usnout ač si hodně ospalá
hvězdy jak nebeský poklad měsíc střeží

Tam kde měsíc večer vychází
bude obloha čistá jako led
na nebe pak stříbrné perličky vysází
nesmí se však na zem zakutálet
Autor Petr27, 17.02.2019
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí