jarní dvořeni

jarní dvořeni

Anotace: Jarní dvořeni

Přichází doba pařeni
jarního dvořeni
po měsících půstu vše bude bujné
snad k těm správným aktům dojde

Ani zvířátka nesmí
vábení ponechat náhodě
Aby bylo veselé
rozmnožování v přírodě
Autor kikin87, 21.02.2019
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až bude všechno kolem nás pučet
snad ani člověk nebude čučet
nedělat nic
dáme se do toho
a potom, johoho
bude nás víc!
:-)

21.02.2019 23:04:04 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí