Bude jaro, nebo ne?

Bude jaro, nebo ne?

Anotace: Bude jaro, nebo ne?

Bude jaro, nebo ne?
snad už vesna nastane,
v zahradě mezi záhonky
spatřil jsem první sněženky.
 
Krčí se nesměle, skromně
ti poslíčci přišli pro mně,
abych šel přivítat jaro
že zrovna z postele vstalo.
 
Ještě je ospalé, studí
křiknu na ně ať se vzbudí,
no tak už vstávej, už je čas
protři si oči, vítej v nás.
 
Autor milda0043, 01.03.2019
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezoučké, já už bych to také přivítala.

01.03.2019 18:52:03 | danaska

Díky, však ono to jaro přijde, chťa nechťa.

01.03.2019 18:55:52 | milda0043

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí