Obloha se mračí když prší

Obloha se mračí když prší

Anotace: Báseň o náladě

Sbírka: Matčiny oči

Obloha se mračí když prší
Sivé mraky sestupují níž a níž
Dešťové kapky kalnou kaluž čeří
když slané slzy do ní roníš

Obloha se kaboní když pláčeš
Svý slzičky už nemůžeš dlouho skrýt
za chvíli ti slunko oči vysuší
Jen by na blankytu dávno mělo být

Obloha se směje když slunce svítí
Tvá chmurná nálada je už ta tam
Hned srdéčko v hrudi radostně plesá
Když o ruku tě jednoho dne žádám
Autor Petr27, 08.03.2019
Přečteno 366x
Tipy 7
Poslední tipující: Ally, Jeněcovevzduchukrásného, Pétík, ZILA78
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne

13.03.2019 19:12:01 | Ally

díky :)

13.03.2019 20:49:50 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí