vítr má moc

vítr má moc

Anotace: Vitr má moc

Vítr má sílu
vítr je krutý
Zanechává zkázu
bere životy domovy
Nedá se zastavit
má nad vším krutou moc
Nedá se mu zabránit
má v sobě zlost
Co po něm zůstává
je jen spoušť
má v sobě spousty zloby
co se prolíná hloubš a hloubš
Autor kikin87, 10.03.2019
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí